Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα αντιχαλαζιακά δίχτυα

10.000.000 ευρώ θα διαθέσει ο ΕΛΓΑ στο πρόγραμμα για την επιχορήγηση των μέσων ενεργητικής προστασίας. Ετσι για το 2011 τα μέσα Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. είναι :...... 

 
α) O αντιπαγετικός ανεμιστήρας, καθώς και η μετατροπή των πετρελαιοκίνητων αντιπαγετικών ανεμιστήρων σε ηλεκτροκίνητους, για την προστασία των εσπεριδοειδών από τον παγετό στις Περιφερειακές Ενότητες : Αιτωλ/νίας, Αργολίδας, Άρτας, Αττικής (Περιοχή Δήμου Τροιζηνίας), Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Πρεβέζης και Θεσπρωτίας.
β) Το αντιχαλαζικό δίχτυ, για την προστασία των μηλοειδών, των πυρηνοκάρπων, της ακτινιδιάς και των αμπελοειδών στις Περιφερειακές Ενότητες: Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Εύβοιας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσ/νίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λαρίσης, Λασιθίου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλωρίνης, Χαλκιδικής και Χανίων.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την 15 - 9 – 2011 στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ.
Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή από τον ΕΛΓΑ για το 2011.

πηγή: agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου