Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένονται οι πρώτες πληρωμές για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις στο βαμβάκι

ο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αναμένεται να δοθούν οι αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστησαν οι βαμβακοπαραγωγοί το 2010. Σύμφωνα με όσα αναφέρει μάλιστα στον ΑγροΤύπο, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Χρήστος Χατζηαντωνίου αυτές τις ημέρες αποστέλλονται συνεχώς τα πορίσματα στα δημοτικά καταστήματα του ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο, αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ στον ΑγροΤύπο:
«Στέλνονται συνεχώς τα πορίσματα στα δημοτικά καταστήματα του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις και μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχει αποσταλεί ο κύριος όγκος αυτών. Είμαστε ουσιαστικά στο τέλος της διαδικασίας. Οι πρώτες πληρωμές αναμένονται το πρώτο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου».
Και προσθέτει: «Οι αποζημιώσεις που θα δοθούν δεν είναι οριζόντιες, υπάρχει εξατομίκευση. Για τις ζημιές από το σκουλήκι είναι ζήτημα του υπουργείου πότε θα ανακοινωθούν αφού αναμένεται η έκθεση των επιστημόνων ώστε να ανοίξει ο φάκελος».

πηγή: agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου